Sari direct la conținut

Cluj-Napoca: Datornicii Primariei, scutiti de la plata penalitatilor daca isi platesc datoriile de baza

HotNews.ro

¬Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat, in sedinta sa de marti, un proiect de hotarare prin care datornicii pot fi scutiti de la plata penalitatilor pentru taxe si impozite locale.

„Consiliul Local Cluj-Napoca a adoptat o hotarare care vine in sprijinul persoanelor fizice si juridice, a PFA-urilor, a tuturor acelora care au datorii la Primarie, fie ca e vorba de impozite si taxe locale pe casa, pe masina sau pe teren, chirii sau redevente. Daca aceste persoane care au datorii la Primarie isi platesc datoria principala, noi ii scutim de la plata penalitatilor de intarziere. Daca la impozitul pe casa, sa spunem, un contribuabil nu si-a platit de doi ani suma aferenta, care este de 100 de lei, iar datoria principala este de 80 de lei, Primaria il scuteste de plata celor 20 de lei, diferenta care inseamna penalitati de intarziere”, a anuntat primarul Emil Boc, citat de Agerpres.

El a mai spus ca aceasta facilitate este valabila pana pe 15 octombrie si ca de pe urma ei ar urma sa beneficieze aproximativ 78.000 de contribuabili din municipiul Cluj-Napoca. Valoarea scutirilor este de peste 7,5 milioane de lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro