Sari direct la conținut

Un tânăr de 20 de ani a murit înecat la Costinești / Zeci de pompieri și scafandri caută un alt tânăr dispărut de vineri seară în zona epavei

HotNews.ro
Stațiunea Costinești, Foto: Inquam Photos / Daniel Stoenciu
Stațiunea Costinești, Foto: Inquam Photos / Daniel Stoenciu

Un tânăr de 20 de ani din județul Buzău a murit sâmbătă dimineață după ce a intrat să facă o baie în mare la Costinești, relatează Ziua de Constanța. De asemenea, Constanța 100% scria dimineață că pompierii au intervenit tot la Costinești după ce o persoană sunat vineri seară la 112 să anunțe că a observat pe cineva blocat pe epavă.

Potrivit SAJ Constanța cadrele medicale au fost solicitate să intervină la Costinești, în zona terasei 10 Steaguri.

Un tânăr a fost scos la mal după ce s-ar fi înecat. 

La fața locului au ajuns echipaje SMURD B si SAJ C2.

A fost efectuat protocol de resuscitare, dar din pacate fără rezultat pozitiv.

Tânărul de 20 de ani din județul Buzău a fost declarat decedat. 

Tânăr blocat pe epava din Costinești

În ceea ce privește persoana blocată pe epava din Costinești, Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța, a spus că la apelul de urgență, în jurul orei 22.00, s-a solicitat intervenția pentru recuperarea unei persoane.

La fața locului am intervenit cu o mașină de stingere, un echipaj de prim ajutor și de asemenea cu ambarcațiunea de la salvarea din Mangalia.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Salvatorii n-au găsit nimic.

„Începând cu orele 01:24 forțele și mijloacele s-au retras de la fața locului fără a găsi persoana respectivă. Începând cu ora 08:00 în această dimineață au fost reluate căutările. Am intervenit cu ambarcațiuni salvarea din Mangalia și cu un echipaj de prim ajutor”, mai spune sursa citată.

INTERVIURILE HotNews.ro