Sari direct la conținut

Wizz Air introduce rute noi din Bucureşti și Cluj-Napoca: Care sunt destinațiile și frecvența zborurilor

HotNews.ro
Avion WizzAir, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei
Avion WizzAir, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Wizz Air anunţă că introduce rute noi din Bucureşti către Milano Malpensa, Stuttgart şi Trieste, precum şi din Cluj-Napoca către Stuttgart şi Lisabona. În plus, călătorii vor avea la dispoziţie zboruri din Cluj-Napoca către Viena şi Lyon, din octombrie.

”Aceste noi zboruri vor asigura opţiuni de călătorie mai accesibile şi mai convenabile pentru pasagerii români, fie pentru a-şi vizita familia şi prietenii, fie pentru a explora noi destinaţii minunate de vacanţă”, anunţă compania, citată de News.ro.

Biletele sunt deja disponibile online pe site-ul companiei sau prin aplicaţia pentru mobil a companiei.

De când vor fi operate noile curse și care va fi frecvența

Începând cu octombrie 2024, Wizz Air va opera zboruri din Bucureşti către Milano Malpensa zilnic, către Stuttgart în zilele de luni, miercuri şi vineri, iar către Trieste în zilele de marţi şi sâmbătă. Milano este renumit pentru uimitorul Duomo di Milano, o capodoperă a arhitecturii gotice, şi pentru Castelul Sforza, ambele oferind o incursiune bogată în istorie şi privelişti uluitoare. Stuttgart găzduieşte impresionantul Muzeu Mercedes-Benz, care prezintă moştenirea automobilistică a oraşului, şi vasta Grădină Zoologică şi Botanică Wilhelma, care oferă un refugiu în oraş. Trieste, situat pe malul Mării Adriatice, încântă cu grandioasa sa Piazza Unità d’Italia şi cu istoricul Castel Miramare, care îmbină farmecul maritim cu arhitectura elegantă.

Din octombrie 2024, clujenii şi cei din regiune se pot bucura de zboruri directe din Cluj-Napoca către Stuttgart în fiecare joi şi duminică, iar către Lisabona în fiecare luni şi vineri. Pe lângă atracţiile interesante din Stuttgart, Lisabona, capitala vibrantă a Portugaliei, este renumită pentru turnul său istoric Belém, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO care oferă vederi uimitoare asupra râului Tagus, şi pentru mănăstirea Jerónimos, o capodoperă a arhitecturii manueline. Încântătorul cartier Alfama al oraşului, cu străzile sale înguste şi muzica tradiţională Fado, împreună cu plimbările pitoreşti cu tramvaiul, oferă o incursiune în bogata moştenire culturală a Lisabonei.

De asemenea, în această toamnă, vor fi programate alte două rute din Cluj-Napoca, completând opţiunile disponibile pasagerilor – cea către Viena din 1 octombrie, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, şi cea către Lyon din 28 octombrie, în fiecare luni, miercuri şi vineri.

„Wizz Air îşi menţine angajamentul de a-şi extinde reţeaua pentru a răspunde nevoilor pasagerilor săi. Astfel, suntem încântaţi să introducem noi rute din Bucureşti şi Cluj-Napoca către patru oraşe diverse şi vibrante din Europa. Aceste noi zboruri nu numai că oferă cetăţenilor români opţiuni de călătorie mai accesibile, ci deschid şi oportunităţi incredibile de a explora bogăţia culturală a oraşelor Milano, Stuttgart, Lisabona şi Trieste. La Wizz Air, ne străduim să facem călătoriile mai accesibile pentru pasagerii noştri, aşa că pregătiţi-vă să porniţi în alte aventuri alături de noi”, spune Valeria Bragarenco, corporate communications manager la Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 220 de aeronave Airbus A320 şi A321. 62 de milioane de pasageri au călătorit cu compania în anul financiar 2024, ce s-a încheiat la 31 martie 2024. Wizz Air este listată la Bursa de Valori din Londra cu abrevierea „WIZZ”.

INTERVIURILE HotNews.ro