Sari direct la conținut

Wizz Air a lansat ruta București – Izmir

HotNews.ro
Avion Wizz Air , Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei
Avion Wizz Air , Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Compania aeriană Wizz Air a lansat o nouă rută, de la Bucureşti către Izmir, zborurile urmând să fie operate de trei ori pe săptămână, informează operatorul aerian.

Potrivit sursei citate, această nouă rută este unică pentru Wizz Air, oferită exclusiv călătorilor români din Bucureşti.


„Suntem încântaţi să lansăm noua noastră rută din Bucureşti către Izmir, o destinaţie care ne completează perfect reţeaua în continuă creştere. Izmir este un oraş vibrant şi divers, care oferă ceva pentru fiecare călător. Suntem încrezători că pasagerii noştri vor aprecia confortul acestei rute directe şi experienţele interesante care îi aşteaptă în Izmir”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager, într-un comunicat citat de Agerpres.


Wizz Air operează o flotă de 213 aeronave Airbus A320 şi A321 şi a fost alegerea preferată a 62 de milioane de pasageri între aprilie 2023 şi martie 2024 (FY24). Compania este listată la Bursa de Valori din Londra sub simbolul WIZZ.


Potrivit site-ului Wizz Air, la momentul consultării, cel mai mic preț de pornire al unui bilet luna aceasta este de 159 de lei pentru 30 iunie.

INTERVIURILE HotNews.ro