Sari direct la conținut

„Vă promit că sunt bine”, le-a spus Biden susținătorilor din Michigan

HotNews.ro
„Vă promit că sunt bine”, le-a spus Biden susținătorilor din Michigan
Președintele SUA Joe Biden: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Vă promit că sunt bine”, i-a asigurat Joe Biden pe susținători, vineri, la un miting în Detroit, Michigan, un stat care va fi decisiv în alegerile prezidențiale, potrivit AFP.

„Trebuie să terminăm treaba”, a mai spus președintele american, care își continuă campania în pofida apelurilor de a-și retrage candidatura.

Președintele american urmează să țină un discurs la noapte la Detroit, în acest stat industrial din regiunea Marilor Lacuri pe care trebuie neapărat să îl câștige în noiembrie pentru a-l învinge pe republicanul Donald Trump.

Potrivit echipei sale de campanie, el va descrie „ce ar putea realiza America în primele o sută de zile ale unui al doilea mandat Biden”.

„Voi rămâne în mișcare”, a promis joi democratul în vârstă de 81 de ani, în cadrul unei conferințe de presă anunțată drept crucială pentru soarta sa politică, foarte incertă de la dezbaterea sub așteptări din 27 iunie împotriva miliardarului republican în vârstă de 78 de ani.

Citește și: Susținerea pentru Biden în Partidul Democrat se prăbușește. Dezvăluirile care-i pot îngropa definitiv cursa prezidențială

INTERVIURILE HotNews.ro