Sari direct la conținut

Fetița lovită cu mașina de un tânăr de 17 ani în Parcul Pantelimon a fost detubată și este conștientă. Ea și-a pierdut un picior în urma accidentului

HotNews.ro
Spital, Foto: Upixa2 | Dreamstime.com
Spital, Foto: Upixa2 | Dreamstime.com

Fetița în vârstă de 7 ani lovită cu mașina duminică în parcarea Parcului Pantelimon din Capitală a fost detubată și este conștientă, în stare stabilă. Ea se află în continuare la terapie intensivă, au transmis, miercuri dimineață, reprezentanții Spitalului de copii Grigore Alexandrescu. Fetița și-a pierdut un picior în urma accidentului – la o zi după o operație de 9 ore în care se reușise, inițial, replantarea, au apărut complicații, iar medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul.

„Din păcate, la câteva ore de la operația de replantare, în cursul serii au apărut complicații din cauza sindromului de strivire suferit în urma accidentului. Complicații care îi puneau viața in pericol, astfel că s-a decis amputatia membrului inferior afectat de urgență”, anunțau, marți dimineață, reprezentanții Spitalului Grigore Alexandrescu.

Un băiat de 9 ani a fost accidentat mortal, iar fetiţa de 7 ani a fost rănită duminică seară, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, de o maşină condusă de un adolescent de 17 ani. Cei doi copii erau frați.

Cei doi copii ieșiseră afară împreună cu mama lor și se aflau pe trotinete în momentul în care băiatul de 17 ani a intrat cu mașina în ei, potrivit Buletin de București.

Conform sursei citate, martorii spun că șoferul accelerase puternic. Cei doi copii au fost prinși între autoturismul lui și cele aflate în parcare. Pentru băiatul de 9 ani nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul după zeci de minute în care l-au resuscitat.

Tânărul care a provocat accidentul a fost reţinut, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Foto: Dreamstime.com.

Citește și:

INTERVIURILE HotNews.ro