Sari direct la conținut

Donald Trump refuză să mai participe la o altă dezbatere cu Kamala Harris

Donald Trump refuză să mai participe la o altă dezbatere cu Kamala Harris
Donald Trump. FOTO: JUSTIN SULLIVAN / Getty images / Profimedia

Donald Trump își motivează decizia de a nu mai participa la o altă dezbatere electorală cu Kamala Harris prin faptul că, susține el, „sondajele arată clar” că a câștigat dezbaterea de săptămâna aceasta. 

Donald Trump a anunțat joi pe rețeaua sa de socializare, Truth Social, că nu va mai participa la o altă dezbatere cu Kamala Harris.

„Sondajele arată clar că am câștigat dezbaterea împotriva tovarășei Kamala Harris”, a scris Trump. 

El spune că a discutat deja „toate problemele” cauzate de actualul președinte Joe Biden și de vicepreședinta Kamala Harris în cele două dezbateri care au avut loc până acum (cu Joe Biden în luna iunie și cu Kamala Harris săptămâna aceasta). 

„Ea nu s-a prezentat la dezbaterea de la Fox și a refuzat să participe la NBC & CBS. Kamala trebuie să se concentreze asupra lucrurilor pe care ar fi trebuit să le facă în ultimii aproape patru ani. Nu va exista o a treia dezbatere”, a adăugat fostul președinte american. 

Donald Trump și Kamala Harris s-au ciocnit marți noapte în prima lor dezbatere televizată, aruncând acuzații și contraacuzații pe tema economiei, a avortului, a migrației și a războaielor, în special a celui din Ucraina. 

BBC a scris că Harris este cea care s-a impus în confruntare, iar un sondaj rapid al CNN printre cei care au urmărit dezbaterea a arătat că 63% o creditează pe Harris cu victoria în urma confruntării. Starea de spirit a celor două tabere a sugerat, după confruntare, același lucru.

Un sondaj realizat de Trafalgar, care tinde să fie mai degrabă republican, a spus de asemenea că Harris a câștigat dezbaterea, cu 55% la 43%.

INTERVIURILE HotNews.ro