Sari direct la conținut

O veveriță care s-a urcat în tren și a refuzat să se dea jos a provocat anularea unei curse feroviare în Marea Britanie

HotNews.ro
O veveriță care s-a urcat în tren și a refuzat să se dea jos a provocat anularea unei curse feroviare în Marea Britanie
Pasagerii trenului care se grăbeau să ajungă la aeroport au fost probabil mai puțin amuzanți de pasagerul clandestin, FOTO: tony quinn / Alamy / Alamy / Profimedia

O cursă feroviară din Marea Britanie a fost anulată după ce o pereche de veverițe s-a urcat în tren și una dintre ele a refuzat să se dea jos, a anunțat miercuri compania Great Western Railway (GWR), citată de Reuters.

GWR a precizat că incidentul a avut loc sâmbătă, când trenul care a plecat la ora 08:54 din Reading a fost oprit înainte de a ajunge la Aeroportul Gatwick, destinația sa.

Angajații au încercat să alunge veverițele din tren când acesta a ajuns la stația Redhill din Surrey, dar una dintre ele nu a putut fi convinsă să se dea jos, potrivit GWR.

„Putem confirma că [trenul] 0854 de la Reading la Gatwick a fost oprit la Redhill după ce o pereche de veverițe s-a urcat fără bilete la stația Gomshall, încălcând regulamentele feroviare”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

„Am încercat să le înlăturăm la Redhill, dar una din ele a refuzat să plece și a fost întoarsă la Reading pentru a pune capăt acestei povești pestrițe”, a adăugat el.

Woodland Trust, o organizație caritabilă conservaționistă, estimează că în Marea Britanie trăiesc în jur de 2,7 milioane de veverițe cenușii și că populația este în creștere.

INTERVIURILE HotNews.ro