Sari direct la conținut

Frank Fritz, unul dintre prezentatorii emisiunii „American Pickers”, a murit la vârsta de 60 de ani

HotNews.ro
Frank Fritz, unul dintre prezentatorii emisiunii „American Pickers”, a murit la vârsta de 60 de ani
Frank Fritz (dreapta), alături de Mike Wolfe, colegul său din emisiunea „American Pickers”, FOTO: HISTORY / Planet / Profimedia Images

Frank Fritz, unul dintre prezentatorii de cursă lungă ai emisiunii TV „American Pickers” difuzată de History Channel, a murit luni la vârsta de 60 de ani, relatează Variety.

Vestea a fost anunțată de Mike Wolf, celălalt prezentator longeviv al emisiunii, într-un mesaj pe care acesta l-a publicat pe paginile sale de pe rețelele de socializare.

„Cu o inimă frântă vă împărtășesc tuturor că Frank s-a stins din viață noaptea trecută. L-am cunoscut pe Frank pentru mai bine de jumătate din viața mea și ceea ce voi ați văzut la TV a fost mereu ce am văzut și eu, un visător care a fost pe atât de sensibil pe cât era de amuzant”, a scris Wolf într-o postare făcută pe Instagram marți seara.

„Fiind la fel în spatele camerei cum era în fața ei, Frank a avut un fel de a ajunge la inimile atât de multor oameni doar prin a fi el însuși”, a continuat Wolf.

„Cine și-ar fi imaginat vreodată că vom împărtăși cabina unei furgonete albe în fața a milioane de persoane interesate de aventurile noastre. Înainte de emisiune obișnuiam să o luăm la drum către locuri de care nici nu știam că există, fără nicio destinație în minte și doar cu pasiunea comună de a descoperi ceva interesant și istoric”, a mai scris acesta.

Wolf și Fritz au lucrat împreună la emisiunea „American Pickers” timp de un deceniu

Wolfe și Frank au prezentat împreună emisiunea American Pickers timp de 10 ani la History Channel, perioadă în care au înregistrat sute de episoade.

Emisiunea îi urmărește pe cei doi prezentatori în timp ce vizitează diferite locuri din Statele Unite, întâlnindu-se cu oameni de rând în timp ce caută antichități și „comori ascunse” pe care să le cumpere pentru magazinul lor sau colecțiile lor personale.

Emisiunea American Pickers a avut premiera pe History Channel în ianuarie 2010 și de atunci a avut parte de nu mai puțin de 25 de sezoane.

Fritz a suferit un atac vascular cerebral în vara lui 2022, la câțiva ani după ce a renunțat la prezentarea emisiunii din motive de sănătate. El a apărut regulat în emisiune până în sezonul din 2020.

INTERVIURILE HotNews.ro