Sari direct la conținut

Un bărbat a căzut într-un canal din Parcul Orășelul Copiilor. Intervenție a pompierilor pentru salvarea acestuia – VIDEO

HotNews.ro
Masina de ambulanta, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de ambulanta, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Pompierii au intervenit, duminică seară, pentru salvarea unui bărbat care a căzut într-un canal tehnologic din zona Orăşelul Copiilor din Capitală. Victima a fost găsită inconştientă, fiind preluată de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi dusă la spital.

Conform Poliției Capitalei, în jurul orei 18.10 Secția 16 a fost sesizată prin apel 112 că un bărbat ar fi căzut într-un canal dintr-un parc din Sectorul 4.

Ajunși la fața locului, polițiștii constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani.

De asemenea, la fața locului au intervenit pentru salvarea bărbatului și echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, care l-au scos pe bărbat din canalizare. Acesta urmează a fost dus la spital.

Poliția precizează că cercetările sunt continuate de către Secția 16, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

INTERVIURILE HotNews.ro