Sari direct la conținut

Marcel Ciolacu, întrebat cu ce contracandidat ar vota dacă nu ar putea pune ștampila pe numele său: „Aş merge cu Elena Lasconi”

HotNews.ro
Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / George Călin

Pus să aleagă între contracandidații său, premierul Marcel Ciolacu a argumentat că ar vota-o în alegerile prezidențiale pe Elena Lasconi pentru că „este o doamnă şi mi se pare corect”

Într-o emisiune la ProTV, Marcel Ciolacu a fost întrebat cu cine ar vota între Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Elena Lasconi şi George Simion, dacă ar merge la vot pentru prezidenţiale şi nu s-ar putea vota singur şi nici nu ar avea posibilitatea de a anula buletinul de vot.

„Este o întrebare pe care ţi-o pui când eşti într-un for decizional foarte mic, unde sunt 7 persoane, 11… E  o jenă, fiindcă acolo vin propunerile, din cei şapte unul trebuie să fie preşedintele Biroului Permanent al Camerei, dau un exemplu. Şi atunci normal că faci socoteala care-s cu tine, care nu sunt, cum sunt propunerile şi este o jenă, ori autopropui, ori să te votezi singur. Să ştiţi că aş putea vota doi şi să anulez, până la urmă votul, nu e o problemă. Categoric, o femeie. Aş merge cu Elena Lasconi. (…) Deoarece este o doamnă şi mi se pare corect”, a răspuns Ciolacu, citat de news.ro.

Pus să aleagă între titluri de film pentru a-și descrie viața sa: Cel mai iubit dintre pământeni”, Ali Baba şi cei 40 de hoţi” sau „Liceenii rock n roll”, premierul Marcel Ciolacu a mers pe ultima variantă.

INTERVIURILE HotNews.ro