Sari direct la conținut

Ludovic Orban răspunde LIVE, joi, întrebărilor cititorilor HotNews. Candidatul Alianţei Forţelor de Dreapta la prezidențiale, invitat la emisiunea politică HotSpot

HotNews.ro
Ludovic Orban răspunde LIVE, joi, întrebărilor cititorilor HotNews. Candidatul Alianţei Forţelor de Dreapta la prezidențiale, invitat la emisiunea politică HotSpot
Inquam Photos / Virgil Simonescu

Președintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, vine joi, de la ora 11.00, în studioul HotNews.ro, unde va răspunde întrebărilor despre strategia la alegerile prezidenţiale. La podcastul politic HotSpot, fostul premier și președinte al PNL va răspunde și unor întrebări ale cititorilor HotNews. 

  • Podcastul politic HotSpot este realizat de jurnalistul Laurenţiu Ungureanu, este difuzat live, în fiecare joi, de la ora 11.00 şi poate fi urmărit pe site-ul HotNews.ro, pe YouTube şi pe Facebook.

„Sunt un om obişnuit, un om simplu, un om care a fost crescut de oameni simpli şi muncitori şi care a frecventat cei şapte ani de acasă cu asiduitate”, s-a portretizat Ludovic Orban după ce şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale, susţinut de Forţa Dreptei, Partidul Mișcarea Populară, Alternativa Dreaptă şi PNŢ Maniu-Mihalache, partide reunite în Alianţa Forţelor de Dreapta

„Voi fi un preşedinte de multe ori surprinzător, un preşedinte simţitor”, a promis acesta. A simţit Ludovic Orban momentul potrivit pentru a se lansa în cursa pentru Cotroceni ori candidatura lui este doar o încercare de a-şi păstra relevanţa în politică? 

„O candidatură firească, o candidatură normală”, a spus Ludovic Orban, invocând o carieră de peste trei decenii în PNL. Vor fi alegerile din acest an un nou început pentru Ludovic Orban ori vor fi sfârșitul unui politician?

Preşedintele Forţa Dreptei va vorbi, LIVE la HotNews.ro, despre şansele sale la alegerile prezidenţiale şi va comenta cele mai recente evenimente din actualitatea politică. 

Ludovic Orban va răspunde în direct și întrebărilor cititorilor HotNews.ro.

  • Puteți trimite întrebările la adresa de e-mail hotspot@hotnews.ro sau într-un comentariu la acest articol. Moderatorul va selecta o parte dintre întrebări şi le va adresa invitatului. Alte întrebări de la cititori vor putea fi transmise şi în direct, în secţiunea de comentarii din YouTube.

Abonaţi-vă la HotSpot pentru a nu pierde interviul live!

INTERVIURILE HotNews.ro