Sari direct la conținut

Nicolae Ciucă „nu crede” că Klaus Iohannis are teren de golf la Vila Lac: Eu nu am văzut să existe

HotNews.ro
Nicolae Ciucă „nu crede” că Klaus Iohannis are teren de golf la Vila Lac: Eu nu am văzut să existe
Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis. Foto: Inquam Photos / Eduard Vînătoru

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că nu crede că președintele Klaus Iohannis are teren de golf reședința oficială de la Vila Lac 3 din cartierul Primăverii, argumentând că el „nu a văzut să existe”. Reacția lui Ciucă vine după ce imagini surprinse din satelit de G4Media și  confirmate de surse oficiale arată că aici există un mini-teren de golf cu trei găuri. 

„Nu cred că există teren de golf la Vila Lac, eu nu am văzut să existe teren de golf acolo, dacă vă referiţi la cea din Bucureşti”, a spus preşedintele PNL, potrivit News.ro, întrebat despre terenul de golf al preşedintelui Klaus Iohannis de la Vila Lac din Capitală.

El a mai precizat că nu a jucat niciodată golf cu preşedintele Klaus Iohannis la Vila Lac.

G4Media a scris că, analizând imagini din satelit, există clar o gaură de golf, însă surse oficiale citate de site-ul de știri au confirmat că este vorba, la fel ca la Neptun, de trei.

Președintele Klaus Iohannis a locuit la începutul mandatului câteva luni la Vila Lac 2, până când fostul președinte Traian Băsescu a eliberat Vila Lac 3.

După terminarea mandatului, președintele Klaus Iohannis ar urma să se mute într-o vilă pe Bulevardul Aviatorilor 86, în care Regia Protocolului de Stat a decis să investească milioane de euro în renovări și reamenajări.

G4Media a scris recent că Grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu un miniteren de golf cu trei găuri. Un teren de golf profesionist are 18 găuri, iar în România sunt doar patru astfel de terenuri, unde se pot organiza turnee: Pianu și Teodora (la Alba), Bucharest Golf Club și National Golf and Contry Club la Periș, scrie G4Media.

Pasiunea pentru golf a președintelui Klaus Iohannis este cunoscută. În septembrie 2021, când a participat în comuna Pianu de Sus din judeţul Alba la un eveniment organizat cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, Iohannis spunea că acest sport „nu este deloc exclusivist și oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură”.

INTERVIURILE HotNews.ro