Sari direct la conținut

Bărbat atacat cu cuțitul și lovit cu pumnii și picioarele de un alt șofer, pentru un loc de parcare în București

HotNews.ro
Mașină de poliție, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com
Mașină de poliție, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a luat la bătaie și a înjunghiat cu un briceag un alt șofer, din cauza unor neînțelegeri privind un loc de parcare. Incidentul a avut loc pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei.

Tribunalul București a anunțat, luni, arestarea preventivă a unui bărbat în vârstă de 42 de ani, pentru infracțiunea de tentativă de omor.

Conform procurorilor, în 9 octombrie, în jurul orei 21:45, în timp ce se afla pe trotuarul din fața unui imobil din sectorul 2, pe fondul unui conflict spontan generat de o neînțelegere cu privire la un loc de parcare, inculpatul a agresat un alt șofer în vârstă de 57 de ani.

Bărbatul este acuzat că și-a înjunghiat repetat victima cu un briceag, în zona capului și a antebrațului stâng, și a lovit-o cu pumnii şi picioarele în zona pieptului și a feței, provocându-i multiple leziuni și un traumatism cranio-cerebral.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar Tribunalul București a dispus apoi arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

INTERVIURILE HotNews.ro