Sari direct la conținut

Percheziții la interlopi din clanul Pian, după ce doi bărbați au fost bătuți într-o benzinărie. Conflictul, izbucnit din cauza unei case din Bragadiru

HotNews.ro
Percheziții la interlopi din clanul Pian, după ce doi bărbați au fost bătuți într-o benzinărie. Conflictul, izbucnit din cauza unei case din Bragadiru
Foto: Captură video Poliția Capitalei

Poliţiştii Capitalei au făcut joi dimineață 16 percheziţii în legătură cu un conflict produs în noaptea de 16 spre 17 august, când şapte persoane au agresat cu cuțite şi bastoane telescopice doi bărbaţi, într-o benzinărie din Giurgiu. Între cei vizați de cercetări se numără mai mulți interlopi din clanul Pian, au declarat surse judiciare pentru HotNews.

Acuzațiile vizează infracțiuni de şantaj, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniştii, distrugere.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Capitalei, polițiștii din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale Violente „au desfăşurat activități investigativ-operative, în vederea probării activității infracționale a 12 persoane”.

„În baza materialului probator administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, în noaptea de 16/17 august 2024, șapte persoane au fost instigate de un bărbat și au urmărit alți doi bărbați, din București până în județul Giurgiu. După ce cei doi bărbați au oprit la o stație de alimentare, cele șapte persoane, având asupra lor arme albe, i-ar fi agresat fizic. Totodată, aceștia au tulburat ordinea şi liniştea publică”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews că cei șapte suspecți au fost instigați de către Dragomir George zis Directorul. Aceștia au urmărit persoanele vătămate losif Ion, zis Marvis, şi Verigă Florian, zis Prinţul, din Bucureşti până în parcarea stației peco Petrom din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu unde, având asupra lor arme albe (cuțit şi baston telescopic), le-au lovit în mod repetat.

„Agresiunea a avut loc ca urmare a unui conflict preexistent generat de faptul că losif lon, zis Marvis, a achiziționat, cu intenția de a locui, un imobil în localitatea Bragadiru din județul Ilfov, în ciuda înțelegerii anterioare pe care a avut-o cu suspecții Bratu Nicuşor, zis Elvis Pian, Constantin Mişu şi Dragomir George, zis Directorul”, au declarat surse judiciare pentru HotNews.

În acest context, Elvis Pian și Constantin Mişu l-au amenințat pe Iosif Ion, pe Facebook.

„În vederea administrării materialului probator, la data de 24 octombrie 2024, sunt puse în executare 16 mandate de percheziție domiciliară și 15 mandate de aducere. Persoanele depistate urmează să fie conduse la audieri, la sediul Serviciului Grupuri Infracționale Violente, în vederea audierii”, a precizat Poliția Capitalei.

INTERVIURILE HotNews.ro