Sari direct la conținut

Bucătarul unui restaurant din Ibiza a fost arestat după ce a agresat un turist german care trimisese mancarea înapoi la bucătărie

HotNews.ro
Bucătarul unui restaurant din Ibiza a fost arestat după ce a agresat un turist german care trimisese mancarea înapoi la bucătărie
Bucătar într-o postură amenințătoare. Foto: Kevinbrine | Dreamstime.com

Poliția spaniolă l-a arestat pe bucătarul-șef al unui popular restaurant de pe insula mediteraneană Ibiza, după ce acesta ar fi agresat un client german care s-a plâns de calitatea mâncării și a trimis-o înapoi la bucătărie, potrivit Reuters.

Forța Guardia Civil a precizat într-un comunicat că bucătarul, un cetățean spaniol în vârstă de 37 de ani, s-a repezit la masa unui client în vârstă de 72 de ani, țipând la el după ce a auzit reclamația acestuia că felul de mâncare nu era cel pe care îl comandase și că a fost servit într-o stare proastă.

Apoi l-a împins pe client cu atâta forță încât acesta a căzut, rănindu-se la spate și la gât, în timp ce bucătarul a spart farfuria trânditnd-o pe podea și a continuat să îl insulte pe bărbat, potrivit Guardia Civil.

Victima incidentului, ce avut loc luna trecută, a fost diagnosticată inițial cu vânătăi ușoare într-un centru de sănătate local, însă câteva zile mai târziu a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la un spital pentru două cheaguri de sânge în piept care îi afectau respirația, se spune în comunicat.

Poliția l-a arestat ulterior pe bucătar, care a fost acuzat de vătămare corporală gravă. În comunicatul Guardia Civil nu au fost date numele persoanelor implicate.

foto: © Kevinbrine | Dreamstime.com

INTERVIURILE HotNews.ro