Sari direct la conținut

VIDEO Episodul serialului de comedie "Between Two Ferns", in care a aparut presedintele american Barack Obama, nominalizat la Premiile Emmy

HotNews.ro
Obama la Between Two Ferns, Foto: Captura YouTube
Obama la Between Two Ferns, Foto: Captura YouTube

Aparitia presedintelui american Barack Obama in serialul de comedie pe internet, „Between Two Ferns”, prezentat de Zach Galifianakis a fost nominalizat la categoria „outstanding short-format live-action entertainment program” a Premiilor Emmy de anul acesta. Nominalizarea este pentru video, astfel ca statueta de aur nu va ajunge la Casa Alba, in cazul in care episodul castiga, scrie The Wall Street Journal.

Administratia Obama a creditat piesa cu o crestere de 40% a vizitelor de pe site-ul HealthCare.gov, in ziua in care video-ul a fost lansat. In ceea ce priveste performanta lui Obama in serial, fostul secretar de presa al Casei Albe, Jay Carney, a spus ca presedintele a putut sa faca fata prezentatorului.

Interviul a fost urmarit de 22 de milioane de ori, dar are o competite mare: Super Bowl-ul de anul acesta cu Bruno Mars si episodul True Detective.

Ca senator, Obama a castigat doua premii Grammy la categoria „Best spoken word album”. Acesta a castigat in 2005 pentru citirea cartii sale „Dreams from My father” si in 2007 pentru „The Audacity of Hope”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro