Sari direct la conținut

Adrian Despot, mesaj pentru Babasha: Te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie

HotNews.ro
Adi Despot solistul trupei Vita de Vie in timpul unui concert sustinut in cadrul festivalului Timisoara Rock in Piata Victoriei din Timisoara. Foto: Inquam Photos / Cornel Putan
Adi Despot solistul trupei Vita de Vie in timpul unui concert sustinut in cadrul festivalului Timisoara Rock in Piata Victoriei din Timisoara. Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Solistul vocal al trupei de rock Vița de Vie, Adrian Despot, l-a felicitat pe Babasha pentru că a făcut față valului de huiduieli de pe Arena Națională în momentul în care a fost chemat de Chris Martin să cânte la concertul Coldplay de la București.

Adrian Despot a prezentat trei idei principale ca reacție la valul de comentarii de pe internet după huiduielile de la concertul trupei britanice Coldplay, apelând la o replică antologică după un interviu devenit viral: „trei în …. mea”.

„Cea mai bună pe care am auzit-o e că «au venit Coldplay și, în zi de sărbătoare, în loc să prezinte părinților soția noastră, au prezentat amanta!»”, a comentat Despot.

El pune sub semnul întrebării tendințele de pe YouTube ca o măsură unică și valabilă a succesului unui artist.

„Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevărat valoarea trendului yt și, în general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment în digital, singură unitate de măsură pe care o aveți la îndemână”, a mai spus solistul.

De asemenea, Adi Despot pare să admire tenacitatea lui Babasha și îl apreciază pe tânăr că a reușit să facă față unui public ostil.

„Cât despre Babasha, bravo, dude! Să cânți cum ai făcut-o, în față unui stadion care te huiduie, it’s so fckn rock’n roll încât n-are cum să nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”, a conchis Despot.

Cântărețul de manele Babasha a fost invitat miercuri seară pe scena de Arena Națională de către solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Babasha, pe numele său real Vlad Babașa, este originar din Bacău și la ora actuală este foarte popular pe mai multe platforme de streaming audio.

O parte a publicului a început să fluiere cu putere momentul, în timp ce o alta a aplaudat. Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a continuat să cânte alături de el și să-l încurajeze.

Aproximativ 50.000 de persoane au participat miercuri seară la primul concert al trupei britanice Coldplay.

Un al doilea concert este programat pentru joi seară.

INTERVIURILE HotNews.ro