Sari direct la conținut

Alegeri Locale 2024. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu: „Suntem pe baricade”

HotNews.ro
Radu Mihaiu, Foto: Hotnews
Radu Mihaiu, Foto: Hotnews

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, candidat din partea Alianţei Dreapta Unită pentru un nou mandat, a declarat, luni seară, că reprezentanţii formaţiunii politice sunt „pe baricade” şi verifică dacă rezultatul la numărătoarea voturilor este cel pe care l-au exprimat oamenii la urne în alegerile de duminică, scrie Agerpres.

„Îmi cer scuze că până acum nu v-am zis nimic, dar nici la această oră nu există o situaţie clară pe numere. Intru la BES (Biroul Electoral de Sector n.r.) la numărătoarea unei secţii unde avem bănuiala că ne lipsesc peste 280 de voturi. Vom mai discuta o perioadă lungă despre alegeri.

A fost un proces de vot cu extrem de multe probleme şi suspiciuni. Însă noi suntem pe baricade. Secţie cu secţie, vot cu vot, verificăm de 5 ori până când suntem siguri că rezultatul e cel pe care l-aţi exprimat voi prin vot. Întreaga situaţie e pe muchie de cuţit”, a scris Radu Mihaiu, luni, pe Facebook.

Edilul Mihaiu a mai afirmat că mulţumeşte celor peste 52.000 de oameni care i-au acordat încrederea la votul de duminică, fiind cu peste 10.000 de cetăţeni care l-au votat mai mulţi faţă de alegerile precedente din 2020, ceea ce confirmă că acest mandat al său a adus rezultate pentru Sectorul 2.

Rareş Hopincă (candidatul Alianţei electorale PSD – PNL) a câştigat funcţia de primar al Sectorului 2 al Capitalei, potrivit rezultatelor parţiale prezentate luni de Autoritatea Electorală Permanentă. Conform datelor centralizate din 166 de secţii de votare (până la ora 12,00), postate pe site-ul prezenta.roaep.ro, Rareş Hopincă a obţinut 43,78% din voturi (42.838 voturi), în timp ce Radu Mihaiu a obținut 42,01 % din voturi (41.110 voturi).

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro