Sari direct la conținut

Alfred Bulai, transferat din arest la spital, din cauza unor probleme cardiace

HotNews.ro
Alfred Bulai, transferat din arest la spital, din cauza unor probleme cardiace
Alfred Bulai, înconjurat de polițiști. Foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Fostul profesor de la SNSPA Alfred Bulai, arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care este acuzat de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, a fost transferat vineri din Arestul Capitalei la Spitalul Militar, întrucât nu se simțea bine. Potrivit unor surse judiciare citate de News.ro, analizele au indicat un infarct.

Sociologul Alfred Bulai, fost profesor la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, a fost arestat preventiv, joi seară, în dosarul în care este acuzat de mai multe fapte de folosire a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, în urma investigației Snoop privind abuzurile sexuale ale sociologului asupra unor studente.

Sursele judiciare citate de agenția News.ro au relatat că medicul centrului de arestare a observat că Bulai nu se simte bine şi a suspectat probleme cardiace. A fost făcut un EKG şi o altă analiză, iar rezultatul a confirmat faptul că a suferit un infarct.

Surse din Poliție au explicat pentru HotNews.ro că medicul a decis efectuarea analizelor având în vedere istoricul medical al lui Bulai. Analizele au indicat un infarct, dar nu se știe când a intervenit acesta. Dat fiind diagnosticul, s-a decis transferul la spital.

Potrivit surselor News.ro, Alfred Bulai a fost permanent conştient. El a fost transportat apoi la Spitalul Militar.

INTERVIURILE HotNews.ro