Atelier de gastronomie: Pulpo a la gallega
In data de 6 martie, de la ora 18:30, la Restaurant ALIOLI (Str. Popa Tatu, nr. 4) timp de doua ore, Instituto Cervantes și Restaurantul Alioli, organizeaza un atelier de gastronomie pe parcursul căruia care vom afla cum se pregătește unul dintre cele mai gustoase feluri spaniole: Pulpo a la gallega, caracatiță în stil galician.
Din retele spaniole ale bunicii. Surprinde-i pe cei dragi la inceput de primavara!
Pe lângă demonstrația culinară, participanții la atelier vor putea degusta, alături de caracatița tocmai pregătită, un meniu care constă în tapas „Pimientos del Padrón”, desert „Flan de café”, un pahar de vin, o băutură non-alcoolică.
Pret: 95 RON
Număr maxim de locuri: 25
Data-limită de înscrieri: 4 martie, ora 12:00
Rezervari de loc prin email la cultbuc@cervantes.es si la tel. 021 210 27 37.
Înscrierea și plata pentru participarea la atelier se vor formaliza la Secretariatul de Cursuri al Instituto Cervantes sau prin transfer bancar, pe baza datelor din formularul de pre-înscriere care vă va fi pus la dispoziție după rezervarea prealabilă a locului prin email.