Sari direct la conținut

Au fost prinși presupușii ucigași ai bărbatului găsit mort într-un geamantan pe un drum din Vaslui

HotNews.ro
Mașină de poliție, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Mașină de poliție, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

O femeie şi un bărbat din comuna Pungeşti, judeţul Vaslui, suspectaţi că sunt implicaţi în uciderea bărbatului al cărui cadavru a fost găsit într-o valiză, în apropierea unui drum, au fost prinşi de poliţişti în judeţul Braşov. Ei vor fi predaţi procurorilor din Vaslui pentru continuarea cercetărilor, relatează News.ro.

”În această seară, 16 iulie 2024, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui şi a Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu sprijinul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, au fost depistate în municipiul Braşov, două persoane, un bărbat în vârstă de 32 de ani şi femeie în vârstă de 27 de ani, ambii din comuna Pungeşti, concubini, bănuiţi că ar fi fost implicaţi în decesul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Onceşti, judeţul Bacău”, a anunţat Poliţia Română.

Cele două persoane se sustrăgeau activităţii de urmărire penală, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere. 

Ei urmează a fi conduşi şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru omor calificat şi sunt continuate cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul victimei de 36 de ani şi dispunerea măsurilor legale.

O valiză în care se afla cadavrul unui bărbat a fost descoperită de un localnic în vecinătatea unui drum din comuna Pungeşti, judeţul Vaslui. 

”La data de 15.07.2024, ora 21.27, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din satul/comuna Pungeşti, judeţul Vaslui, cu privire la faptul că, în vecinătatea unui drum sătesc din Pungeşti, pe marginea drumului, se află un geamantan, în interiorul caruia se află cadavrul unei persoane necunoscute, de sex masculin”, anunţa IPJ Vaslui.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de la Poliţia Municipiului Vaslui, Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, coordonată de inspectorul şef al  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. Totodată, la faţa locului s-a deplasat şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

INTERVIURILE HotNews.ro