Sari direct la conținut

Autoritățile din Kiev le cer cetățenilor să nu mai folosească mașinile personale pentru a economisi combustibil pentru armată

HotNews.ro
Post militar ucrainean în Kiev, Foto: Daniel Ceng Shou-Yi / SplashNews.com/ Profimedia
Post militar ucrainean în Kiev, Foto: Daniel Ceng Shou-Yi / SplashNews.com/ Profimedia

Autoritățile din capitala Ucrainei, Kiev, au îndemnat oamenii să nu-și mai folosească mașinile pentru a economisi combustibil pentru armată, relatează CNN.

„Kieveni, dacă v-ați întors în capitală, vă rugăm să folosiți transportul public dacă este posibil. Cei care se află în locuri sigure [în afara Kievului], vă rugăm să așteptați înainte de a vă întoarce”, a declarat Mykola Povoroznyk, adjunctul șefului Administrației de Stat a orașului Kiev, adăugând că autoritățile țin cont și de nevoile armatei și apărătorilor ucraineni.

Povoroznyk a spus că nu există probleme cu rețeaua de transport public din oraș, care se extinde constant pentru a oferi transport rezidenților care se întorc în capitală.

Autoritățile din capitală au îndemnat cetățenii să nu se întoarcă încă din cauza pericolului continuu al atacurilor cu rachete. La un moment dat, se credea că aproximativ o treime din populația Kievului a plecat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro