Sari direct la conținut

Bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă din Iași „a vrut să dea un semnal de alarmă că a ajuns la sapă de lemn din cauza condițiilor economice”, susțin avocații acestuia

HotNews.ro
Politie cu girofar, Foto: Inquam Photos / Cornel Putan
Politie cu girofar, Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Principalul suspect în cazul unei tentative de jaf de la o bancă din Iași încearcă să îi convingă pe magistrați, prin avocați, că nu este un infractor periculos, ci doar „un administrator de firmă ajuns la sapă de lemn”.

Tentativa de jaf a avut loc în 26 septembrie la o bancă din Iaşi, unde bărbatul i-a amenințat pe angajaţi cu un obiect care părea a fi un pistol şi le-a cerut banii. El nu a reuşit să găsească bani şi a fugit.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost prins după o săptămână de polițiști și a recunoscut fapta.

Avocații săi au invocat că nu este un infractor periculos, ci un antreprenor care a ajuns în depresie din cauza datoriilor acumulate la stat.

„Nu ne aflăm decât în fața unui administrator de firmă care a vrut să dea un semnal de alarmă prin această manieră vizavi de faptul că a ajuns la sapă de lemn din cauza condițiilor economice din ziua de astăzi.”, a spus avocatul acestuia, Christy Mîrșanu, conform imaginilor difuzate de Digi24.

INTERVIURILE HotNews.ro