Sari direct la conținut

VIDEO Bătaie între turiști în Eforie. Trei bărbați s-au certat pe plajă și și-au împărțit pumni și picioare

HotNews.ro
VIDEO Bătaie între turiști în Eforie. Trei bărbați s-au certat pe plajă și și-au împărțit pumni și picioare

Trei bărbați s-au ales cu dosare penale după ce s-au luat la bătaie în Eforie, după un conflict spontan iscat pe plajă, scriu Adevărul și ziarul local Replica de Constanța. 

Martorii care au asistat la violențe au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai mulți polițiști din cadrul Secției de Poliție a orașului Eforie. 

„La data de 23 iunie, în jurul orei 18.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe plajă ar fi avut loc o agresiune fizică. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele investigaţii rezultă că agresiunea fizică ar fi avut loc între mai multe persoane, pe fondul unui conflict spontan”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, citați de Replica

Sursa video: Adevărul.ro

Nu se știe încă din ce motiv a început conflictul pe plajă. 

Cei trei bărbați implicați în conflict au fost transportați la spital, dar au părăsit unitatea medicală înainte de a fi examinați, spun polițiștii. Până în momentul de față, nimeni nu a depus plângere, însă cei trei au ajuns la secția de poliție și sunt cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

INTERVIURILE HotNews.ro