Sari direct la conținut

Când începe Masterchef la PRO TV. Postul de televiziune și-a anunțat grila de toamnă

HotNews.ro
Când începe Masterchef la PRO TV. Postul de televiziune și-a anunțat grila de toamnă
Jurații de la emisiunea MasterChef (PRO TV), alături de prezentatoarea Gina Pistol / Sursa foto: MasterChef Romania - Facebook.com

Pro TV a anunțat miercuri grila de programe pentru această toamnă. După nouă ani, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu revin cu emisiunea care i-a consacrat (MasterChef), dar canalul de televiziune are şi două noi seriale, Tătuţu şi Scara B, scrie Pagina de Media.

Nu va lipsi serialul de comedie Las Fierbinţi, alături de sezoane noi din Visuri la cheie şi Şef sub acoperire.

De asemenea, Vocea României, show-ul cu Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes, Horia Brenciu şi Theo Rose, va debuta pe 13 septembrie.

PRO TV nu a anunţat premiera serialului Tătuţu. În cadrul evenimentului de prezentare a noii grile, reprezentanții canalului s-au limitat să menționeze că serialul va fi difuzat „în curând”.

MasterChef va fi difuzat în prime-time, de la ora 20.30, în zilele sale obişnuite, de luni şi marţi, aşa s-a întâmplat în primele sezoane.

Show-ul cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu va reveni pe 10 septembrie și va fi difuzat în zilele de marţi.

Noul sezon Visuri la cheie revine pe 11 septembrie, cu aceeaşi zi de difuzare, miercuri.

Las Fierbinţi are şi el un nou sezon, tot din 11 septembrie.

Vocea României va debuta pe 13 septembrie, iar show-ul Săriţi de pe fix, prezentat de Cabral, vine cu un nou sezon, din 1 decembrie.

Noul serial, Scara B, cu Anca Dinicu, Ana Ciontea şi Alex Bogdan în distribuţie, va debuta pe data de 12 septembrie.

INTERVIURILE HotNews.ro