Sari direct la conținut

Casa Regală Britanică i-a urat prințului Harry la mulți ani, pentru prima oară din 2021, în ciuda relațiilor tensionate

HotNews.ro
Prințul Harry / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Prințul Harry / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Familia regală a Marii Britanii i-a urat în mod public prințului Harry „la mulți ani”, pentru prima oară din 2021, în timp ce ducele de Sussex împlinește 40 de ani, potrivit CNN.

Postarea familiei regale fost distribuită pe X și Instagram cu mesajul: „Îi urăm Ducelui de Sussex o aniversare fericită a celor 40 de ani!”

Postarea este însoțită de o imagine cu Harry zâmbind și de un emoticon cu un tort.

O oră mai târziu, postarea a fost redistribuită de Prințul William și Catherine, Prințesa de Wales, care și-au adăugat propriul mesaj.

Urările făcute publice iau prin surprindere în timp ce Harry despre care se știe că are relații reci cu fratele său, dar și mai dificile cu tatăl său, regele Charles al III-lea.

Prințul Harry și Meghan, ducesa de Sussex, locuiesc în California din 2020, după ce au au renunțat la îndatoririle regale.

Prințul britanic Harry împlinește duminică 40 de ani și îi sărbătorește în California, la mii de kilometri distanță de rădăcinile sale regale. 

Cuplul a acuzat Casa Regală, mai întâi într-un interviu cu Oprah Winfrey, apoi într-un documentar pe Netflix şi, în cele din urmă, în memoriile prinţului Harry, că nu au fost susţinuți şi chiar au fost discreditați.

Aceste numeroase atacuri au deteriorat definitiv relaţia cu regele Charles şi prinţul William, dar au afectat şi popularitatea lui Harry în Marea Britanie. Acest lucru se poate vedea în comentariile de pe Instagram: „nu merită asta”, „este un nimeni”, „este un trădător al familiei regale”, potrivit News.ro.

În februarie, atunci când a fost anunţat diagnosticul de cancer al regelui, prinţul Harry „a sărit într-un avion” pentru a fi alături de tatăl său, care i-a acordat doar aproximativ treizeci de minute din timpul său. Harry a sperat, după cum a declarat pentru ABC, că boala tatălui său ar putea reuni familia regală.

INTERVIURILE HotNews.ro