Sari direct la conținut

Ce avere are Mugur Mihăescu „Garcea”, actorul care a dorit să fie șef de consiliu județean, dar care declară că nu are niciun venit

HotNews.ro
Ce avere are Mugur Mihăescu „Garcea”, actorul care a dorit să fie șef de consiliu județean, dar care declară că nu are niciun venit

După zeci de ani de spectacole și televiziune, actorul Mugur Mihăescu a ales să candideze la șefia Consiliului Județean Olt, din partea AUR. Mihăescu nu e la prima încercare în politică, dar, potrivit rezultatelor parțiale ale alegerilor, nici de această dată nu a reușit să câștige.

Șefia CJ Olt a fost câștigată de pesedistul Marius Oprescu, creditat cu aproape 60% din voturi, urmat de liberalul Emanuel Oproiu, cu 20% și de Mihăescu, cu 13.4% din voturi, potrivit știripesurse.ro.

Declarația de avere a fostului candidat Mugur Mihăescu nu menționează însă nicio sursă de venit în ultimul an în dreptul său, ci doar a soției (67.000 lei – profesoară). Asta nu înseamnă că actorul nu are bani sau case și terenuri. Dimpotrivă.

Potrivit documentului, Mihăescu deține trei terenuri și o casă de locuit, două remorci, un scuter și o barcă, un ceas Rolex de peste 5.000 de euro, bijuterii și tablouri de 200.000 de euro. În conturi spune că nu are însă mai mult de 10.000 de euro.

În același timp, actorul a dat împrumuturi în valoare de 260.000 de euro și nu are nicio datorie.

Mihăescu deține jumătate din acțiunile unei societăți comerciale, acțiuni care valorează 22.500 de lei.

INTERVIURILE HotNews.ro