Sari direct la conținut

Cher a împlinit 78 de ani și spune că își va petrece ziua „urlând” cu capul în pernă

HotNews.ro
Cher in 2024, cu putin timp inainte sa implineasca 78 de ani, Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia Images
Cher in 2024, cu putin timp inainte sa implineasca 78 de ani, Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia Images

Cher a împlinit 78 de ani luni, 20 mai, dar legendara cântăreață pop a spus că nu este pregătită să îmbătrânească și că își va celebra ziua de naștere urând cu capul în pernă, relatează Business Insider.

Cântăreața americană a participat săpătămâna trecută la premiera documentarului Bob Mackie: Naked Illusion, ce a avut loc la Los Angeles, ocazie cu care a fost întrebată pe covorul roșu de corespondenții revistei Entertainment Tonight despre planurile sale pentru a-și sărbători ziua de naștere.

Cher a răspuns că o va celebra prin „a-mi pune perna deasupra capului și urla”.

Întrebată despre același subiect de cei de la E! News la premiera documentarului, Cher a răspuns:

„Vă rog, doamne, îmi pun capul sub pat”.

Aceasta nu este prima oară când legenda muzicii pop și-a împărtășit opiniile despre faptul că îmbătrânește. De exemplu, într-un interviu acordat The Guardian în 2020 ea a spus că detestă acest lucru.

Cher afirmă că orice femeie „sinceră” va spune că nu îi place să îmbătrânească

„Orice femeie care este sinceră va spune că nu este prea distractiv. Când lucram pe drum obișnuiam să facem două spectacole pe noapte și apoi ieșeam să dansăm cât e noaptea de lungă”, a explicat ea, adăugând că, acum în schimb, „trebuie să ne odihnim că mai avem o noapte [de muncă]”.

Tot în 2020, cu ocazia împlinirii vârstei de 74 de ani, ea a spus că este asmatică și se teme pentru viața sa din cauza coronavirusului deoarece se numără printre categoriile de risc în pericol în cazul contractării COVID-19.

Cu toate acestea, într-un alt interviu acordat emisiunii Good Morning Britain în septembrie anul trecut, Cher a spus că nu are de gând să renunțe la purtarea blugilor sau să își taie părul nici măcar când va împlini 80 de ani deoarece încearcă să țină pasul cu moda.

„Pur și simplu nu îmi vine să cred că voi avea la un moment dat 80 de ani, mai devreme decât mi-aș dori”, a spus ea. „Dar îmi voi purta în continuare blugii, îmi voi purta în continuare părul lung și voi face aceleași lucruri pe care le-am făcut dintotdeauna”, a afirmat cântăreața americană.

Cher a lansat anul trecut Christmas, al 27-lea său album de studio și primul cu melodii originale după o pauză de 10 ani. Ea lansase un album și în 2018, Dancing Queen, însă acesta conține coveruri ale sale după cântece ale trupei Abba.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro