Sari direct la conținut

Cinci morți, după un accident între o autocisternă şi un autoturism în județul Suceava, produs de un șofer care a adormit la volan

HotNews.ro
Cinci morți, după un accident între o autocisternă şi un autoturism în județul Suceava, produs de un șofer care a adormit la volan
Accident INQUAM Photos / George Calin

Trei adulţi şi doi minori și-au pierdut viața în localitatea Cumpărătura din județul Suceava după coliziunea dintre o autocisternă şi un autoturism care tracta o platformă pe care se afla un alt autoturism, a anunțat ISU Suceava, citat de Agerpres.

UPDATE ora 12:55: Accidentul a fost provocat de șoferul autocisternei, un cetățean ucrainean de 40 de ani, care a adormit la volan,  potrivit concluziilor prezentate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Ionuţ Epureanu.

El se deplasa dinspre municipiul Suceava către localitatea Cumpărătura, transportând material de construcţie de tip ciment, când a adormit și autocisterna a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul în care se aflau cele cinci victime, potrivit poliției.

Şoferul autoturismului, un bărbat de 36 de ani, care conducea regulamentar, dar şi ceilalţi patru pasageri din maşină, printre care şi doi copii, unul de opt, iar celălalt de zece ani, aflaţi alături de părinţii lor, au rămas încarceraţi, decedând la scurt timp la faţa locului.

___

„Au rezultat şase victime, una din autotren, conştientă, transportată la spital. În autoturism se aflau cinci persoane, toate încarcerate şi inconştiente”, precizează ISU Suceava.

Toate cele persoane din autoturismul implicat în accident și-au pierdut viața în urma accidentului.

„Din nefericire, toate persoanele din autoturism, trei adulţi şi doi minori, au fost declarate decedate”, au precizat oficialii ISU Suceava.

La faţa locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere şi două ambulanţe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

INTERVIURILE HotNews.ro