Sari direct la conținut

Cine este Cristian Ciaușu, câștigătorul de la „Românii au talent”. „Nu mă așteptam să ajung în marea finală”

HotNews.ro
Cristian Ciaușu, Foto: Captura Pro TV
Cristian Ciaușu, Foto: Captura Pro TV

Naistul Cristian Ciaușu a câștigat concursul „Românii au talent” la vârsta de numai 14 ani, câștigând astfel un cec în valoare de 120.000 de euro. Succesul vine după numai șase ani de studiu al naiului, instrument de care s-a apucat mai mult pentru a-și trata astmul.

„Nu mă așteptam să ajung în marea finală. A fost cel mai frumos moment din viața mea (…) Am sperat să ajung în finală, dar nu credeam. După ce am ajuns, speram că poate ajung în top”, a declarat Cristian Ciaușu, la PRO TV, a doua zi după succesul din finală.

Întrebat ce va face cu banii, tânărul a răspuns: „Vreau să îmi deschid un studio de înregistrări, să investesc în muzică în mare parte și, poate, o casă mai mare…”

Pasiunea lui Ciaușu pentru nai a apărut în circumstanțe aparte. Suferea de astm de la o vârstă fragedă și a citit pe internet că instrumentele de suflat ajută la tratarea acestei boli respiratorii. „Cred că astmul încă este acolo. Dacă nu mai cânt la nai, poate recidiva, dar acum nu mai am nicio problemă”, a spus Cristian Ciaușu.

Pasiunea pentru muzică vine din familie, mama sa fiind solistă de muzică populară și profesor de canto. „Visul meu este să devin cel mai bun naist din România”, spunea Cristian la începutul concursului.

11 concurenți s-au întrecut vineri seara în finala „Românii au talent” sezonul 14 care a fost transmisă în direct de PRO TV. La final, marele câștigător a fost desemnat Cristian Ciaușu care a plecat acasă cu 120.000 de euro, în timp ce locul 2, Ana Nuță, a primit 20.000 de euro, iar Ansamblul Hecenii, ultimul loc de pe podium, s-a ales cu 10.000 de euro.

Concurenții din finala Românii au talent sezonul 14 au fost: Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.

Cristian Ciaușu a încins atmosfera pe scenă vineri seară cu un spectacol extraordinar la nai. El a fost acompaniat de taraf

Andra: „Nu o să spun foarte multe pentru că mi-am exprimat dragostea față de muzica lui. Balsam pentru suflet a fost. Bravo!”

Andi Moisescu: „Omul a demonstrat aici o mare măiestrie. Este excepțional”

Dragoș Bucur: „Ce poate fi mai românesc decât naiul? Bravo!”

Bobonete: „Bravo, Cristian! Ne-ai dat peste cap. Să câștige naiul Românii au talent”

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro