Sari direct la conținut

„Cineva trebuie să ia măsuri”. Imagini de la primă luptă în ring din România dintre un bărbat și o femeie. KO după 9 secunde

HotNews.ro
„Cineva trebuie să ia măsuri”. Imagini de la primă luptă în ring din România dintre un bărbat și o femeie. KO după 9 secunde

Un nou episod care nu face cinste sportului s-a petrecut la gala Next Fighter 15 organizată de RXF în București, scrie site-ul Digisport.

La nicio lună după ce un bărbat, supranumit  ”Perversu’ de pe Târgu Ocna” a bătut cu bestialitate în ring două femei, o nouă gală în care de această dată un bărbat s-a bătut cu o femeie a avut loc.

S-a întâmplat în urmă cu trei zile, în cadrul Real Xtreme Fighting (RXF), atunci când Denisa Despa l-a înfruntat pe luptătorul poreclit Măru Gagicarul. 

Lupta s-a terminat după doar 9 secunde, cu victoria Denisei, care l-a făcut pe KO pe adversarul ei.

După ce i-a aplicat un croșeu adversarului său, acesta s-a întins la podea și, în urma altor câteva lovituri ale femeii, bărbatul a abandonat, chiar dacă părea apt să continue duelul, scrie Digisport.

Site-ul de sport consemnează și mai multe reacții venite din partea celor care au văzut imaginile.

”Adevărata luptă a rușinii”, ”Nu o să se mai uite nimeni la meciurile astea de prost-gust”, ”E o regie ieftină, ăsta nu e sport”, ”Cineva trebuie să ia măsuri”, ”Nu i-a spus nimeni și lui că a început meciul”, ”Nici n-a fost aranjat” sau ”Se arunca la podea și dacă nu-l lovea”, au fost doar câteva dintre reacții.

Reacții după primul meci

Contactați la precedentul meci dintre un bărbat și cele două femei bătute bestial, câțiva oameni din lumea sportului de contact nu au fost deranjați de ideea unei lupte între un bărbat și o femeie. Unul dintre ei a spus doar că e imoral.

Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo, a văzut live atunci lupta și a spus, pentru GSP.ro, că „nu este nimic ilegal în acest meci, dar nu este moral”. El a subliniat că federația pe care o conduce nu are nicio legătură cu acest eveniment.

„Din punctul meu de vedere nu mi se pare corect, normal și moral să existe astfel meciuri, între femei și bărbați. Nu-mi place ca un bărbat să lovească o femeie și nu este absolut deloc normal. Nu este nimic ilegal în acest meci, dar nu este moral. Nu agreez absolut deloc și nimănui nu-i place să vadă astfel de imagini”.

„Cele două fete știau la ce participă, și-au dorit, solicitat și asumat. Până la urmă, este decizia organizatorilor să aibă loc un astfel de meci, așa cum există și pe plan internațional”, a mai spus el.

foto: Foto: Instagram @rxfmma

INTERVIURILE HotNews.ro