Sari direct la conținut

Ciolacu, despre campania electorală: La nivel de coaliţie şi de conducere de coaliţie s-a menţinut linia roşie

HotNews.ro
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, la Slatina că în coaliția de guvernare şi în conducerea acesteia a fost menţinută o „linie roşie” care nu a fost depăşită în campania electorală, iar abordarea alegerilor este una „mai matură”.

„E adevărat, una e când se depăşeşte linia roşie – şi aţi văzut că, totuşi, la nivel de coaliţie şi de conducere de coaliţie, s-a ţinut, s-a menţinut această linie roşie, pe care nu am depăşit-o, ceea ce e foarte important. Dar cel mai important lucru – şi mă bucur că am aici şi administraţia locală, dar şi un membru al Guvernului – e faptul că după 30 şi ceva de ani, fiindcă aţi trăit multe dintre campanii şi aţi văzut multe lucruri întâmplate, vedeţi că se face o distincţie foarte clară între campania electorală, Guvernul României şi administraţiile locale. E prima oară când totuşi avem o abordare, din punctul meu de vedere, mai matură şi mai pe aşteptările românilor.

În Guvernul României nu se face campanie electorală, nu se face politică, ne facem treaba pentru care ne-aţi ales şi vom continua aşa. Dar sunt mândru de aceste lucruri şi de întreaga echipă guvernamentală, indiferent din ce partid fac parte doamnele şi domnii miniştri”, a susținut Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Întrebat despre declaraţiile nepotrivite ale candidatului PNL la Primăria Slatina, Mario De Mezzo, faţă de primarul social-democrat al municipiului, Emil Moţ, preşedintele PSD a răspuns că liberalul „nu va câştiga” şi i-a îndemnat pe social-democraţi să promoveze o campanie decentă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro