Sari direct la conținut

Ciolacu, înconjurat de militari, îl ironizează pe Ciucă

Ciolacu, înconjurat de militari, îl ironizează pe Ciucă
Marcel Ciolacu la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost vineri într-o vizită la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și a postat pe Facebook fotografii și un mesaj ironic la adresa lui Nicolae Ciucă, liderul PNL, care a spus recent că îi place „mâncarea de fasole verde, teci”. 

„Sunt tineri. Sunt frumoși. Sunt deștepți. Ei sunt viitorii lideri ai Armatei Române. A fost o plăcere să iau masa astăzi cu studenții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. E drept, nu am mâncat fasole verde teci, dar a fost foarte, foarte bun”, a scris Ciolacu, postând mai multe fotografii în care apare mâncând alături de tineri de la Academia Forțelor Terestre. 

Într-o emisiune de săptămâna trecută de la Gândul, Nicolae Ciucă a spus că îi place „mâncarea de fasole verde teci”: „Îmi place mâncarea de fasole verde, teci, foarte mult, îmi place ciorba de roşii ţărănească. Ştiţi cum e? Sunt mâncăruri cât se poate de simple”. 

Cel mai recent sondaj privind alegerile prezidențiale îl situează pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe primul loc, cu 25% din voturi. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, este pe locul al doilea, cu 16%, în timp ce Mircea Geoană, candidat independent, ar fi pe locul al treilea, cu 14%.

INTERVIURILE HotNews.ro