Sari direct la conținut

Ciolacu: Nu știu să existe vreo problemă în ceea ce îl priveşte pe Iulian Iancu, că lucrează cu alt stat străin

HotNews.ro
Marcel Ciolacu, Foto: Agerpres
Marcel Ciolacu, Foto: Agerpres

Marcel Ciolacu a declarat miercuri, după ce Iulian Iancu a primit avizul comisiilor pentru postul din cadrul Comitetului de reglementare din cadrul ANRE, la propunerea PSD, că nu are ştiinţă că domnul Iulian Iancu a lucrat sau lucrează pentru un stat străin, ci dimpotrivă, ce ştie cu certitudine de sută la sută, este că Iulian Iancu este un specialist pe zona de energie, transmite News.ro.

”Eu nu am ştiinţă în acest moment că există vreo problemă în ceea ce îl priveşte pe domnul Iulian Iancu, că ar fi lucrat sau că lucrează cu alt stat străin. Eu în acest moment nu am ştiinţă că domnul Iulian Iancu a lucrat sau lucrează pentru un stat străin. Dimpotrivă, ce ştiu cu certitudine de sută la sută, Iulian Iancu este un specialist pe zona de energie”, a afirmat Ciolacu, la Parlament.

Fostul deputat PSD Iulian Iancu a fost validat, miercuri, de comisiile parlamentare de specialitate pentru funcţia de membru în Comitetul de Reglementare al ANRE.

Despre acuzaţiile aduse de USR, că Iulian Iancu este cel care a blocat exploatările din Marea Neagră, preşedintele PSD a spus: „Eu îmi aduc aminte că a fost o guvernare de dreapta, haideţi să numărăm anii mai bine. Eu îmi aduc aminte că am avut un guvern de dreapta timp de vreo doi ani de zile”.

Liderul PSD a precizat că „Iulian Iancu nici nu mai era parlamentar”.

„Nu cred că este Iulian Iancu şi nici PSD-ul (de vină, nr). Dimpotrivă, am văzut că PSD a rezolvat această lege offshore şi onshore şi părarea mea este că e o lege foarte bună pentru România şi pentru români”, a mai spus Ciolacu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro