Sari direct la conținut

Ciucă a numit-o temporar pe fiica partenerei de viaţă a lui Marcel Vela în fruntea Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate

HotNews.ro
Ciucă a numit-o temporar pe fiica partenerei de viaţă a lui Marcel Vela în fruntea Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate

Premierul Nicolae Ciucă a semnat luni o decizie prin care Andra Sabrina Pleșa, fiica partenerei de viaţă a fostului ministru de Interne Marcel Vela, va prelua atribuțiile de președinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate până la numirea unui conducător la această instituție.

Andra Stroe (Pleșa), iubita fostului ministru liberal al Sportului, Ionuț Stroe, este în prezent vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, funcție în care a fost numită de premierul Florin Cîțu, în data de 13 aprilie 2021.

Ionuţ Stroe (41 de ani), fost ministru al Tineretului şi Sportului între noiembrie 2019 şi decembrie 2020, are o relaţie cu Andra Pleşa (32 de ani), fiica iubitei lui Marcel Vela, fostul ministru de Interne.

Ionut Stroe și Andra Stroe (Plesa)

Foto: Facebook

Andra Stroe (Pleșa) este şi ea membru PNL şi a candidat în 2020 la primăria oraşului Caransebeş fiind învinsă de independentul Felix Borcean, potrivit Adevărul.

În schimb, ea a ajuns consilier local pe lista deschisă de ministrul de Interne de atunci Marcel Vela, care a intrat în cursă pentru a o ajuta.

În prezent, Andra Pleşa este președinte al TNL Caraş-Severin, potrivit informațiilor publicate pe contul său de Facebook.

Marcel Vela are o fiică din prima căsătorie, Andra Vela, al cărei naș de cununie a fost ministrul liberal al finanțelor de atunci Daniel Chiţoiu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro