Sari direct la conținut

Ciucă atacă PSD pentru decizia CCR: Finala prezidențială va fi decisă de români, nu prin jocuri de culise și compromiterea unor instituții

HotNews.ro
Ciucă atacă PSD pentru decizia CCR: Finala prezidențială va fi decisă de români, nu prin jocuri de culise și compromiterea unor instituții
Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu/Profimedia

PNL acuză PSD, partenerul său de guvernare, că se află în spatele deciziei Curții Constituționale de a o scoate pe Diana Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni. „Imaginați-vă ce înseamnă o Românie în care PSD are tot: Președinția, Parlamentul, Guvernul, Curtea Constituțională. O Cortină Roșie de Fier va cădea asupra României”, a reacționat Nicolae Ciucă.

„Doar cetățenii sunt cei care trebuie să respingă prin vot orice atitudine și comportament care atentează la democrație.

Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat. Finala prezidențială va fi decisă de români, nu prin jocuri de culise și compromiterea unor instituții. Românii vor ieși la vot, iar PSD nu va lua toata puterea politică și economică așa cum vrea acum.

Imaginați-vă ce înseamnă o Românie în care PSD are TOT: Președinția, Parlamentul, Guvernul, Curtea Constituțională. O Cortină Roșie de Fier va cădea asupra României.

Românii au o vorbă: de ce îți e frică, nu scapi! PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2!”, a scris pe Facebook candidatul PNL la alegerile prezidențiale.

Curtea Constituțională a admis sâmbătă două contestații la candidatura Dianei Șoșoacă, iar astfel aceasta nu mai poate candida la alegerile prezidențiale. Șoșoacă nu are nicio cale de atac la decizia CCR. „Ordinul a venit de la Marcel Ciolacu și de serviciile secrete române”, a acuzat Diana Șoșoacă.

CITEȘTE ȘI: PSD, după acuzațiile că ar fi în spatele deciziei CCR privind-o pe Șoșoacă: Nu avem nicio implicare în justiție. Este o abordare constantă a celor din dreapta

INTERVIURILE HotNews.ro