Sari direct la conținut

Cântăreaţa britanică Sarah Harding a murit la 39 de ani

HotNews.ro
Cântăreaţa britanică Sarah Harding a murit la 39 de ani

Cântăreaţa britanică Sarah Harding, de la grupul pop Girls Aloud, a murit de cancer la vârsta de 39 de ani, a anunţat mama ei duminică.

Din 2002 până în 2013, împreună cu grupul pop ea a vândut 4 milioane de albume.

Sarah Harding a anunţat anul trecut că suferă de cancer la sân care a evoluat rapid în ultimele luni, provocându-i metastaze multiple.

„Cu profundă tristeţe vă împărtăşesc astăzi vestea că minunata mea fiică Sarah a murit, din păcate”, a anunţat mama ei Marie pe Instagram.

Format din cinci fete, Sarah Harding, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Tweedy şi Kimberley Walsh, Girls Aloud a cunoscut succesul timp de un deceniu până la despărţire, în 2013.

Melodia „Sound of the Underground” s-a clasat pe prima poziţie în topuri în Regatul Unit de Crăciun, în 2002, rămânând în fruntea clasamentelor timp de patru săptămâni. Alte trei cântece ale grupului, „I’ll Stand By You” (2004), „Walk This Way vs Sugababes” (2007), şi „The Promise” (2008), s-au clasat în fruntea vânzărilor de single-uri în Marea Britanie. În total, grupul a vândut peste 4 milioane de albume.(sursa: news.ro)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro