Sari direct la conținut

Colegii lui Nicu Covaci, anunț despre starea de sănătate a liderului Phoenix, operat pe creier

HotNews.ro
Nicu Covaci , Foto: Agerpres
Nicu Covaci , Foto: Agerpres

Starea de sănătate a liderului Phoenix, Nicu Covaci – diagnosticat cu o tumoră pe creier și operat în luna martie -„nu se îndreaptă deloc spre bine”, au transmis, miercuri, colegii acestuia.

Potrivit acestora, tratamentul postoperatoriu nu a putut fi finalizat din cauza complicațiilor apărute. 

„Spuneam acum puţină vreme că vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu de îndatā ce vom avea vesti bune. Şi am tot aşteptat. Şi aşteptat… Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicaţiilor, iar asta ne ţine conectaţi şi cu emoţii. Mari emoţii!”, au scris colegii lui Nicu Covaci într-o postare pe Facebook.

Ei le-au transmis fanilor că vor reveni cu detalii despre starea de sănătate a liderului Phoenix imediat ce situația actuală „va suferi modificări”.

„Noi vă mulţumim pentru sutele de mesaje şi pentru că ne sunteți aproape în aceastā perioadā dificilă! Conform dorinței Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne daţi forţa de-a rămâne uniţi şi la rândul nostru foarte aproape de voi! Ne revedem curând”, au mai transmis aceștia. 

În vârstă de 76 de ani, Nicu Covaci a ajuns în 22 martie la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde a fost supus unei operaţii pe creier. Problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut la începutul lunii martie, atunci când liderul Phoenix a început să simtă că îi amorţeşte faţa. Apoi, a început să aibă probleme de vedere, iar atunci a hotărât să îşi facă un RMN, rezultatele indicând o tumoră pe creier.

INTERVIURILE HotNews.ro