Sari direct la conținut

Contre dure între Victor Ponta și Elena Lasconi: „Continuă blestemul Elenelor” / „A luat în derâdere un simbol al creștinătății”

HotNews.ro
Victor Ponta, Foto: AGERPRES
Victor Ponta, Foto: AGERPRES

Fotografiile cu Mircea Geoană, Marcel Ciolacu și Victor Ponta la aceeași masă la ziua jurnalistului Marius Tucă a generat o dispută verbală dură între fostul premier și președinta USR Elena Lasconi.

„Peceriştii, fesenişii, pesedişti noi şi vechi, roşii sau vopsiţi în galben, fac blaturi pentru puterea efemeră”, a reacționat Elena Lasconi la apariția imaginilor.

„Ei au rezervat o masă şi au amanetat România. De ce? Pentru că pot. Pentru că am închis ochii la combinaţiile lor de la aceeaşi masă, cu aceleaşi personaje şi ne-am mulţumit cu firimituri electorale”, a adăugat Lasconi.

Riposta, una dură, a venit din partea lui Victor Ponta, pe Facebook. ”Încă o „coana Leana” a apărut în politica românească – ca să continue „blestemul Elenelor”! De 100 de ani în politica din România ne „ajută” o Elena ! Nu o cunosc personal pe Elena Lasconi – credeam că e doar un alt demagog oarecum clasic, pupă cruci, dar se dă woke, nu face nimic ca primar, dar dă mereu vina pe alţii, vorbeşte despre orice, dar nu se pricepe la nimic, încă o “telepromptistă” în politică, nimic special! Acum am ocazia să descoper că vrea să fie o scandalagioaică care o face pe Şoşoacă să pară o “Lady”!”, a scris Ponta pe Facebook.

Președintele USR a replicat într-o emisiune la B1 TV. „Cred că e într-un moment în care îşi doreşte o mângâiere pe cap din partea domnului Ciolacu, să mai rămână la masă”, a declarat Elena Lasconi.

„Dar m-a întristat un lucru, şi anume faptul că a jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena şi, într-un fel, a luat în derâdere un simbol al creştinătăţii, Sfânta Elena”, a afirmat Elena Lasconi, potrivit News.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro