Sari direct la conținut

Crima din cabinetul stomatologic de la Brăila. Legiștii au stabilit că victima s-a luptat cu cel care a ucis-o

HotNews.ro
Crima din cabinetul stomatologic de la Brăila. Legiștii au stabilit că victima s-a luptat cu cel care a ucis-o
Necropsie Foto: Edwin Remsberg / Alamy / Profimedia

Femeia medic stomatolog din Brăila a încercat să-și salveze viața în fața loviturilor cu cuțitul din partea celui care a ucis-o chiar în cabinetul său. Procurorii au oferit primele informații legate de modul în care a fost omorâtă femeia de 41 de ani.

Procurorii din Brăila care anchetează crima săvârșită marți seara au primit rezultatul necropsiei efectuate de medicii legiști. Cauza morții este reprezentată de leziunile de la nivelul gâtului, însă medicul Marina Gavril a suferit leziuni și la mâini, semn că a încercat să opună rezistență agresiunii, însă rănile suferite s-au soldat cu o hemoragie masivă, ce i-a fost fatală.

„Moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate de la nivelul gâtului, cu intersectarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene şi digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum şi a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu intersectarea parţială a venei jugulare externe (…)

S-au mai constatat şi alte leziuni traumatice, respectiv echimoze şi zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă şi gambă stângă”, a precizat Parchetul Brăila, citat de Agerpres.

Deocamdată, procurorii nu au un suspect în cazul acestei crime. Poliția judiciară și criminaliștii continuă cercetările la fața locului pentru a descoperi indicii care să ducă la identificarea ucigașului.

Femeia a fost ucisă marți seara, în jurul orei 21, trupul său fiind descoperit la scurtă vreme. Potrivit Digi24, Marina Gavril era foarte speriată de mai multe luni, după ce mai mulți indivizi i-ar fi intrat în curte și în imobilul în care locuia. Femeia intenționa chiar să obțină permis de portarmă.

INTERVIURILE HotNews.ro