Sari direct la conținut

Criză de ouă în satul olimpic de la Paris. „Ne vom ocupa imediat”

HotNews.ro
Criză de ouă în satul olimpic de la Paris. „Ne vom ocupa imediat”
Imagine din satul olimpic din Paris

Pentru a performa bine, trebuie să mănânci corect. În mod clar, acest lucru nu este valabil pentru unii sportivi. Potrivit L’Équipe, în satul olimpic din Paris, sportivii s-au plâns de lipsa alimentelor și rapiditatea cu care acestea sunt reaprovizionate. 

Ouăle sunt considerate ca fiind un produs-cheie pentru sportivi. În special, la începutul săptămânii a existat o lipsă de ouă, o problemă care a fost rezolvată rapid la micul dejun de miercuri, scrie cotidianul francez Le Figaro.

Grupul Carrefour, responsabil cu aprovizionarea cu produse alimentare a Satului Olimpic (600 de tone de produse, n.r.), a confirmat că această problemă a fost constatată: „din primele evaluări ale meselor consumate, s-a solicitat revizuirea în creștere a cantităților prevăzute inițial, ceea ce grupul va putea satisface”.

La rândul său, Sodexo Live – un partener care oferă servicii pentru locații și evenimente sportive – a luat în considerare aceste solicitări și „lucrează activ pentru a ne adapta livrările la numărul tot mai mare de restaurante din satul sportivilor și la consumul real observat în primele zile”. 40 000 de servicii și porții trebuie furnizate în fiecare zi.

Jocurile Olimpice de la Paris încep oficial vineri și țin până pe 11 august.

INTERVIURILE HotNews.ro