Sari direct la conținut

Cîțu: Voi propune reducerea semnificativă a subvențiilor pentru partide. Așa se fac economii la buget, nu prin pseudo-demisii

HotNews.ro
Florin Citu, Foto: Hotnews
Florin Citu, Foto: Hotnews

Florin Cîțu, spune că va propune, în legea bugetului de stat pentru 2021, tăierea ”semnificativă” a subvențiilor pentru partidele politice, ministrul finanțelor publice transmitându-i lui Marcel Ciolacu că așa se fac economii substanțiale, ”nu prin pseudo-demisii”.

”Lucrez la bugetul pentru 2021 și exact ca în 2020 voi propune economii REALE la bugetul de stat prin tăierea cu un procent SEMNIFICATIV a subvenției pentru partidele politice și în 2021. În 2020, deși an electoral, am tăiat subvenția pentru partidele politice cu 30%. Marcel Ciolacu, așa se fac economii substanțiale la bugetul pentru anul viitor. Nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României”, a scris Cîțu pe Facebook.

Potrivit ultimelor date furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, aceasta a virat, în prima decadă a lunii noiembrie subvenții de 23 de milioane de lei către partidele politice, cele mai mari sume fiind încasate de PSD – 10,4 milioane lei, PNL – 6,5 milioane lei și USR – 2,2 milioane lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro