Sari direct la conținut

Cu lacrimi în ochi, un bărbat a mărturisit, în direct la TV, că și-a omorât mama

HotNews.ro
Cu lacrimi în ochi, un bărbat a mărturisit, în direct la TV, că și-a omorât mama
Lorenzo Carbone / Sursa foto: captură video TheNewStories / Youtube.com

Lorenzo Carbone, un italian în vârstă de 50 de ani, a mărturisit că și-a ucis mama, în timp ce vorbea cu un jurnalist în fața casei sale și era în direct la televiziune, relatează marți Sky News.

Carbone a recunoscut că și-a strangulat mama până la moarte, după ce a fost găsit în fața casei sale din Spezzano di Fiorano, în provincia Modena din nordul Italiei, de către un jurnalist.

Bărbatul a cedat nervos, mărturisindu-și crima în timp ce era intervievat în direct la TV de jurnalistul Fabio Giuffrida, care prezintă emisiunea Pomeriggio 5.

Poliția a fost apoi chemată, iar Carbone a fost arestat și dus în arest.

Mama bărbatului, Loretta Levrini, în vârstă de 80 de ani, a fost găsită moartă în pat, de către fiica ei, duminică după-amiază.

Potrivit presei locale, Carbone a izbucnit în lacrimi în timpul interviului.

„Nu mai puteam suporta, nu mai puteam să mă înțeleg cu ea”, a spus el.

„Nu știu de ce am făcut-o”, a adăugat bărbatul.

Carbone a declarat că a folosit niște dantelă pentru a-și ucide mama, după ce a încercat diferite metode.

Carbone a devenit imediat suspect, după crimă, iar polițiștii au început să-l caute, într-un efort care a implicat pompieri și utilizarea de drone.

Acesta s-a întors la domiciliul său 24 de ore mai târziu, în ceea ce, potrivit jurnalistului italian, părea să arate dorința bărbatului a se preda, notează La Repubblica.

Fabio Giuffrida a descris momentul în care l-a văzut pe Carbone apropiindu-se de casa lui și a spus: „Nu m-aș fi gândit niciodată că mă voi afla în fața unui presupus criminal”.

„La un moment dat am observat un bărbat care se apropia de intrare, transpira, era într-o stare de confuzie”, a precizat Giuffrida.

Jurnalistul l-a întrebat cine este, iar Carbone a răspuns „Eu sunt”.

Autopsia trupului neînsuflețit al mamei lui Carbone urmează să fie efectuată în zilele următoare.

INTERVIURILE HotNews.ro