Sari direct la conținut

Cumnata emirului Qatarului, jefuită la Paris. I-au fost furate 11 genți de lux

HotNews.ro
Cumnata emirului Qatarului, jefuită la  Paris. I-au fost furate 11 genți de lux
Genți de lux Foto: Moustache Girl / Alamy / Alamy / Profimedia

Unsprezece genţi marca de lux Hermès au fost furate de la cumnata lui Tamim ben Hamad Al Thani, emirul Qatarului, sâmbătă, în timp ce aceasta se afla la bordul unui tren TGV în gara Toulon, a aflat Le Figaro de la o sursă apropiată cazului. Bagajele conţineau „efecte personale foarte valoroase”, a adăugat sursa din poliţie, transmite News.ro.

Femeia, care se afla într-un tren de la Nisa către Paris şi urcase din gara Cannes, era însoţită de „angajata sa casnică”, a precizat aceeaşi sursă.

După ce femeia a observat că îi lipsesc obiectele personale, undeva între orele 12:00 şi 13:40, trenul a fost blocat timp de aproximativ douăzeci de minute pe peron „pentru o căutare care s-a dovedit inutilă”.

A fost deschisă o anchetă, încredinţată Comisariatului Naţional de Poliţie din Toulon (CPN), iar cercetările continuau duminică.

Trenurile de mare viteză din Franţa au fost afectate, vineri, cu câteva ore înaintea începerii Jocurilor Olimpice, de mai multe acte de sabotaj, care au perturbat transporturile pe calea ferată din Franţa.

O altă celebritate, fostul fotbalist brazilian Arthur Antunes Coimbra – Zico – a fost victima unui jaf, joi, la Paris, unde se află pentru a lua parte la Jocurile Olimpice, scrie Le Parisien.

Sosit la Paris pentru a asista la Jocurile Olimpice pe baza unei invitaţii din partea delegaţiei braziliene, fostul fotbalist a fost jefuit la ieșirea din hotel, când se urca într-un taxi.

Potrivit cotidianului Le Parisien, fostului jucător i-ar fi fost furată o servietă lăsată în partea din spate a mașinii, iar două persoane ar fi fost implicate în furt. În timp ce unul dintre cei doi s-a apropiat de şoferul de taxi pentru a crea o diversiune, complicele său a profitat de ocazie pentru a fura bunurile lui Zico fără să fie văzut de cineva.

Conform primelor informaţii, prejudiciul constă într-un ceas de lux, un lănțișor cu diamante şi bani în valoare totală de aproximativ 500.000 de euro, mai scrie News.ro, citând Le Parisien.

INTERVIURILE HotNews.ro