Sari direct la conținut

Dan Barna: PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD

HotNews.ro
Dan Barna, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
Dan Barna, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Vicepreşedintele USR Dan Barna a declarat, luni, la Ploieşti, că PNL-ul pe care îl ştiau cei care cred în democraţie şi în drumul european al României „a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură, fiind aruncat sub patul PSD”.

Dan Barna a spus, în discursul susţinut la evenimentul de lansare a candidaţilor Alianţei Dreapta Unită din Prahova, că mesajul care trebuie transmis electoratului este acela de a nu se lăsa păcălit încă o dată de PSD şi PNL, punctând că PNL este „un partid care nu mai există”.

„Astăzi, dacă ne uităm la această coaliţie, la această coabitare, la această comasare, la Partidul Comunist Român, pardon… Comasat Român, la PCR, vedem o încercare de a mai prosti încă o dată România. Pesediştii le-au luat peneliştilor aproape 200 de primari deja şi o să ia în continuare. (…) Orice vot dat PNL e un vot pentru PSD şi Marcel Ciolacu. (…) PNL-ul a murit aşa cum îl ştiau cei care credeau în democraţie, în libertate, în drumul european al României, a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD. (…) Asta este miza acestui 9 iunie – să nu ne mai predăm încă o dată pesedismului şi penelismului care scufundă această ţară”, a afirmat vicepreşedintele USR, citat de Agerpres.

În acest context, el a susținut că Alianţa Dreapta Unită este cea care aduce speranţa în aceste alegeri.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro