Sari direct la conținut

„Niște păcălici îmbrăcați azi în tricouri galbene”. Dan Negru, dezlănțuit înainte de Slovacia-România. Nu se referea la jucători

HotNews.ro
„Niște păcălici îmbrăcați azi în tricouri galbene”. Dan Negru, dezlănțuit înainte de Slovacia-România. Nu se referea la jucători
Dan Negru/Facebook

Vedeta Kanal D s-a lansat într-un atac dezlănțuit cu câteva ore înainte de partida Slovacia-România la Euro 2024. Dan Negru a fost deranjat de politicienii îmbrăcați în aceste zile în tricouri galbene și a avut un mesaj pentru aceștia.

„Niște păcălici sunt politicenii îmbrăcați azi în tricouri galbene pentru că ei se gândesc la următoarele alegeri nu la următoarele generații. David Popovici, Halep sau câteva meciuri bune ale Naționalei sunt excepții!”, a subliniat Dan Negru, într-o postare pe Facebook.

Vedeta tv a arătat cu degetul spre problemele cu care se confruntă tinerii din România.

Dacă vreți să vedeti de ce dispare performanța in sport intrați intr-o școală. Copiii sunt supraponderali, prost hrăniți, cu probleme de sănătate. Degeaba ai antrenori buni dacă n-ai bază de selectie. Țările europene cu performanțe sportive au suprataxat demult zaharul, bäuturile indulcite, snacksurile sau alte alimente nocive. Noi le promovam în pauzele meciurilor la televizor și ne îndopăm copiii cu ele. Pentru că una e sa te gândesti la urmatoarele alegeri si alta e sa te gândesti la următoarele generații!”, a mai scris acesta.

România a remizat 1-1 cu Slovacia și ambele echipe s-au calificat în optimi la EURO 2024. La meci a asistat și premierul Marcel Ciolacu.

INTERVIURILE HotNews.ro