Sari direct la conținut

​Dante Stein, numit recent presedinte al Consiliului de Administratie Tarom, nu mai este consilier onorific al premierului Ponta

HotNews.ro

Dante Stein, numit in urma cu putin timp in functia de presedinte al noului Consiliu de Administratie Tarom, nu mai are calitatea de consilier onorific al prim-ministrului Victor Ponta, potrivit unei decizii a premierului publicate marti in Monitorul Oficial.

Dante Stein, cetatean austriac, a fost numit consilier onorific al prim-ministrului pe probleme speciale in luna septembrie 2012.

In noiembrie 2013, Dante Stein a fost numit in Consiliul de Administratie al Tarom, imediat dupa ce Ministerul Transporturilor a decis revocarea intregului CA condus pana atunci de Dan Pascariu. Ulterior, dante Stein a fost ales in functia de presedinte al noului CA Tarom.

Dante Stein este fiul fostului proprietar al companiei AutoItalia, Herbert Stein.

Dante Stein a fost vicepresedinte executiv in cadrul AutoItalia si s-a ocupat de sectoarele marketing si advertising. In prezent, familia Stein continua sa deruleze in Romania afaceri in domenii precum cel de leasing si asigurari auto, scrie Adevarul.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro