Sari direct la conținut

Decernarea distincției „Country Brand Ambassador” artiștilor argentinieni Analia Selis și Mariano Castro la București

HotNews.ro
Analia Selis (stânga), Mariano Castro (dreapta), și Carlos Maria Vallarino (centru), Foto: Hotnews
Analia Selis (stânga), Mariano Castro (dreapta), și Carlos Maria Vallarino (centru), Foto: Hotnews

Fiind primul eveniment de amploare organizat de când pandemia a restrâns toate activitățile în acest sens în urmă cu trei ani, cei 200 de invitați care au participat joia trecută, 19 mai, începând cu ora 19.00, la o degustare de vinuri rafinate dedicată Zilei Mondiale a Malbecului la Reședința oficială a Ambasadei Argentinei la București, precum jurnaliști importanți și reprezentanți HORECA, membri ai Corpului Diplomatic acreditat în România, artiști și oameni de afaceri celebri, s-au bucurat de fiecare pahar din cele 14 etichete de Malbec prezentate de Vinexepert (vinul Selentein și Baron Edmond de Rothschild), Vinimondo IMPORT (Catena Zapata și La Posta), Cuveeo Food& Beverage (cu Séptima), Alexandrion (cu Trapiche) și Jasmine Monet cu vinurile sale spumante organice.

Produsele emblematice reprezintă o parte majoră a brandingului oricărei țări. Dar și mai mult decât atât, poziția unei țări pe scena internațională depinde de oamenii ei și de darurile pe care le împărtășesc lumii. De aceea, distincția Country Brand este modul în care Argentina încearcă să-și evidențieze tradițiile, cultura și produsele, printre altele, pe scena globală.

Pentru prima dată în România, Ambasada Argentinei la București a avut onoarea de a decerna distincția de „Ambassador Country Brand” –acordată de Comitetul Interministerial al Brandului de Țară– celor mai cunoscuți artiști argentinieni care trăiesc în România: cântăreața Analía Selis și pianistul Mariano Castro, care au jucat un rol important în construirea identității naționale argentiniene în străinătate prin talentul lor impresionant.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro