Sari direct la conținut

Delegația României a defilat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Ionela şi Marius Cozmiuc, purtătorii de drapel / FOTO cu „Team Romania” pe Sena

HotNews.ro
Delegația României a defilat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Ionela şi Marius Cozmiuc, purtătorii de drapel / FOTO cu „Team Romania” pe Sena
Delegația României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 (Foto: SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia)

Delegaţia României a defilat pe Sena la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Purtătorii de drapel ai țării noastre au fost soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc.

„Team Romania” a avut o delegație numeroasă, în jur de 50-60 de sportivi fiind prezenți pe ambarcațiune, potrivit Eurosport.

Sportivii români au defilat în aceeaşi barcă cu delegația din Rwanda.

Din cei 106 sportivi pe care România i-a trimis la Paris, la ceremonia de vineri seară n-au fost prezenți canotorii, care au rămas în Satul Olimpic pe durata ceremoniei, nici sportivii care vor intra mai târziu în competiție. Nici David Popovici n-a luat parte la eveniment, el urmând să intre duminică în concurs, notează GSP.

Foto: John Walton / PA Images / Profimedia
Foto: Damien MEYER / AFP / Profimedia
Foto: Clodagh Kilcoyne / AFP / Profimedia
Foto: SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia

România este reprezentată la Jocurile Olimpice de la Paris de 106 sportivi.

Prima echipă care a defilat a fost, conform tradiţiei, cea a Greciei, urmată de cea a refugiaţilor, care a defilat sub drapelul olimpic.

INTERVIURILE HotNews.ro